Katalógusok

ADLER

TEXTILE WORLD


ADLER PDF (52Mb)

TEXTILE WORLD PDF (379Mb)

Ezekből a katalógusokból lehet rendelni email -ben (webshop@mmsticker.hu), telefonon (0620 967 45 46),  vagy az árajánlatkérő űrlap használatával. A termékek 90-95%-a folyamatosan van raktáron, ezeket a partner nagykereskedéseinktől 24/48 órán belül kézhez kapjuk, és megkezdhetjük a nyomtatást.
A katalógusban megadott árak változhatnak, ezért minden esetben küldünk árajánlatot, melyben tájékoztatjuk az esetleg éppen nem kapható termékekről is, ill. azok várható beérkezéséről.
Fontos: A rendelhető minimális mennyiség 1db, azonban vegye figyelembe, hogy ha ez nincs saját raktárunkban, és csak 1-2db pólót rendelünk, ennek a szállítási költségei önt terhelik.
Cégünk hetente egyszer adja le (gyűjtő) rendelését a nagykereskedések felé, ez esetben önt a megnyomtatott termék házhoz szállításán kívül nem terheli külön költség. 30.000Ft feletti vásárlás esetén ezt a költséget is mi fizetjük.

“Ha a böngészőben a lapozható katalógus nem, vagy hibásan képek nélkül jelenik meg, akkor engedélyezni kell a flashplayer használatát. Ezt legegyszerűbben úgy teheti meg, hogy a címsor (www.mmsticker.hu) mellet bal oldalt található i (oldalinformációk) betűre katintva, a  megjelenő ablakban engedélyezi a flash tartalmak megjelenítését.”