Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdések

Általában a megrendelt pólók elkészítéséhez 2-3 napra van szükségünk. Nagyobb darabszámnál ill. bonyolultabb munkáknál 1-2 hét, de minden esetben egyeztetünk a megrendelővel a vállalási határidőt illetően. Ha S.O.S lenne szüksége valamire, akkor is vegye fel velünk a kapcsolatot, és találunk megoldást.

Egyedi pólók készítéséhez fekete és fehér színben tartunk saját raktárkészletet, azonban a több száz különböző termék szín és méretkombinációját 2 megbízható nagykereskedésből szerezzük be, amit az esetek 95% ában 24 órán belül szállítani is tudnak. Ha a megrendelt termék az adott színben vagy méretben mégsem elérhető, az ügyfélnek javaslatot teszünk hasonló esetleg más gyártó termékével való helyettesítésére.

A tervezőprogram elsősorban a pár darabos alkalmi pólók, ajándékok egyszerű és gyors megtervezésére lett kifejlesztve. A tervezőben egyenlőre a legnépszerűbb termékeinket tudja megszerkeszteni, de a listát ügyfeleink igényei alapján folyamatosan bővítjük. Ha a katalógusainkból választott terméket, és szeretné használni az online tervezőt, akkor írjon nekünk és mi tervezhetővé tesszük az adott terméket. Ha gyorsabb megoldást szeretne, akkor tervezzen meg egy hasonló pólót, táskát, pulóvert,… és a megrendelésnél a megjegyzésben tüntesse fel, hogy nem ezt, hanem az xy1234 számú terméket szeretné. Mi küldünk egy visszaigazolást, látványtervet a módosított rendelésről, és jóváhagyást követően elkészítjük azt.

Már 1 db-ot is elkészítünk. Nagyobb tétel esetén (25-50 db-tól) érdeklődjön egyedi kedvezményes árakért.

A lehető legjobbra. Alapvetően elmondható, hogy ha egy képet a monitoron kinagyítva megnézünk, és elmosódottnak, széleit cakkosnak látjuk, akkor az a nyomtatásban se lesz jobb.
Ideális esetben az alábbi mintákat várjuk:
Digitális nyomtatás — PNG, JPG, TIF képek, a nyomtatni kívánt méretben (lehetőleg átlátszó háttérrel) legalább 200dpi felbontásban.
Szitanyomás, Flex és flock nyomtatás — Vektorgrafikus minták, cdr, ai, pdf, svg, formátumok. A használt betűtipusokat kérjük mellékelni, vagy a szerkesztett mintát görbített formában küldjék.
Gépi hímzés — PNG, JPG, TIF, BMP képek. Itt nincs szükség túl jó minőségű képre,a kép csak a hímzőprogram elkészítéséhez szükséges. Elég ha a kép részletei jól kivehetőek, és a hímzőprogrammban az öltések helyét a kép fölé tudjuk szerkeszteni, illeszteni.

Természetesen. Ha e-mail-ben elküldi nekünk az elképzelését, mellékeli az esetleg már meglévő logót, leírja, hogy milyen szöveggel hogyan szeretné kiegészíteni, mi megtervezzük a pólóját, látványtervet küldünk róla, és jóváhagyás után kinyomtatjuk az ön részére.

Amennyiben az egyedi nyomtatású termékek nyomtatását még nem kezdtük el, természetesen van lehetőség a módosításra vagy lemondásra. Fontos, hogy minél hamarabb keressen meg minket kérésével (+36 20 967 45 46) mert ha már elkezdtük a termékek nyomtatását, azokat már nem tudjuk másnak tovább értékesíteni, ezért a lemondást sem tudjuk elfogadni.

Az online tervezővel szerkesztett egyedi pólónál, ha külön nem kérik, a megszerkesztett mintát tekintjük mérvadónak, és nem küldünk mégegyszer látványtervet. Ha mi szerkesztjük a mintát, vagy változtatunk rajta, akkor természetesen minden esetben küldünk látványtervet,
és csak a jóváhagyást követően nyomtatjuk. Nagyobb mennyiség esetén, megegyezés alapján van lehetőség 1 mintadarab elkészítésére is.

 • Készpénzben átvételkor telephelyünkön.
 • Utánvétes fizetéssel a postásnak vagy futárnak a csomag átvételekor.
 • Banki előre utalással.
 • Visszatérő ügyfelek, törzsvásárlók Banki átutalással.
 • Személyesen telephelyünkön (8355 Vindornyaszőlős, Kossuth u. 97.) vagy megbeszélés szerint 30 km-es körzetében.
 • Csomagként postai úton, vagy futárszolgálattal. (30.000 Ft rendelési összeg felett ingyenes.)
   

Termékeinket az alábbi leírásnak megfelelően ajánljuk mosni. Így kezelve a minta és a termék is hosszú ideig megőrzi eredeti minőségét.

 • Mosás mosógépben 30/40 C-os hőmérsékleten.
 • Kifordítva mosható, kifordítva vasalható.
 • A textilterméket nem szabad klórral tisztítani.
 • Nem szabad szárítógépben, vagy forgódobban szárítani.

Fontos:
Az első mosást megelőzően előfordulhat a termékek elszíneződése. A magas hőmérséklet vagy az előkezelő anyagok egyes esetekben nyomot hagyhatnak a textilen. Ezek az első mosással teljes mértékben eltűnnek.